Sütőben sült rántott sajt- lassan felszívodó szénhidrátokból készült panírban

Ha nem szereted az olajszagot és az olajban tocsogó rántott sajtot, ezt mindenképp próbáld ki! A panír lassan felszívódó szénhidrátokból készül, gluténmentesen. Ir diétába is illeszthető.

 

Hozzávalók:

A sajtot vastag szeletekre vágtam (10 szeltre), majd 10 percre a mélyhűtőbe tettem. Ezután megforgattam a sajt szeleteket lisztben tojásban 2x , majd tojás és a panírmorzsa következett. Tepsibe tettem, majd befújtam sütésre alkalmas olíva olajjal a panírozott sajtokat. Sütőben 160 fokon készre sütöttem. Sajnos így sem tökéletes egy picit kifolyt egy-egy szelet, de isteni finom. Imádom ezt a panírmorzsát <3.

Tökmaggal szórt céklasalátával tálaltam :)

Egy szelet rántott sajt ch tartalma: 15,748 g